Ualmindelig ualmindelig

Jeg har frygtet den dag poden blev 13-14-15 år. Frygtet at skulle hente hende døddrukken fra et halbal. Frygtet at mærket lugten af cigaretrøg i hendes tøj. Frygtet at se hende med piercinger og sortmalede øjne. Frygtet hun skulle blive væk uden aftale. I det hele taget frygtet, at måtte gennemleve nogen af de ting, man næsten ikke tør tænke på som mor.

Om 25 dage bliver hun 15… så kom vi langt, uden nogen af mine bange anelser er blevet til virkelighed. Hun kan være sur og tvær og på tværs som enhver anden teenager… men stole på hende, det kan/gør jeg!

Jeg tror, jeg er ualmindelig heldig at være mor til en ualmindelig dejlig pige!

Denne ualmindelige heldige mor og hendes ualmindelig dejlige pige vil snart ta’ bussen til Aalborg. Vi skal i biografen og meget apropos se Nils Malmros’ film “Kærestesorger” og bagefter spise på vores yndlingsrestaurant “Kunst og Spaghetti“.

Sådan gider vi nemlig godt tilbringe en lørdag 🙂

Hav en ualmindelig god en af slagsen derude… lørdag altså!

6 Comments

 • Suzanne

  Min knapt 17 årige pode kom hjem kl. 3 lørdag nat efter en større fødselsdag og var ikke det mindste beruset… Og jeg må erkende at jeg synes at det er dejligt, at have et barn som ikke synes at det er nødvendigt at følge den nye ‘trend’, der går ud på at ‘jo stivere des sjovere’…

  Jeg tror bare… at enten så gide de det eller også gør de ikke og hvis der i omgangskredsen ikke er basis for det, tjah… så bliver det bare ikke.

  Heldigvis…!

 • Catarina

  Jeg er lige så heldig og taknemmelig som du og Liselotte. Selvom jeg har en søn har jeg også har gjort mig alle disse tanker. Sønnike bliver 15 om tretten dage og indtil nu, er det sporadisk surhed og tværhed der har gjort sig gællende. 🙂

  Rigtig god fornøjelse med både biograf og restaurantbesøg. 🙂

 • Liselotte

  Jeg er akkurat lige så heldig med min på 15, Mette. Man bliver ind imellem så glad og taknemmelig for, at det er lykkedes og man håber stille, at det fortsætter 🙂

  Rigtig god fornøjelse med jeres eftermiddags- og aftenplaner. De lyder skønne 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *