Doven lørdag

De eneste der har travlt heromkring er småfuglene i haven. Musvitter, blåmejser, sumpmejser, skovspurve, bogfinker og solsorte…. der er trængsel omkring vores foderhus. Især de små skovspurve er flittige. Og i øvrigt også meget sociale – der kan nemt sidde en 20 stykker i huset på samme tid – og mens de mæsker sig i det de kan li’,  har de i løbet af notime smidt resten på jorden.

Det bliver en rigtig doven lørdag kan jeg mærke… håret gør lidt ondt, energien er på nulpunktet, vi er fortsat i nattøj og fordi sneen er begyndt at dale ned, har vi lynhurtigt indstillet planerne om at cykle til biblioteket og Brugsen.

Vi har fryseren fuld og bøger er der i reolen… så vi kan snildt klare weekenden uden at skulle proviantere. Som én engang havde den frækhed at konstatere: vi dør ikke af hungersnød de første par dage.

God doven lørdag!

9 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *