Genius

Den nye version af iTunes indeholder et fint stykke værktøj som Apple kalder Genius. Det analyserer de spillelister, der ligger på min pc og ud fra disse foreslår den musik, der måske ville falde i min smag.

I aftes må man sige det ramte plet. Jeg havde aldrig hørt om Sia, en ung australsk sangerinde, men jeg faldt pladask for dette nummer “Little black Sandals” og var selvfølgelig nødt til at lytte til resten også. Samt købe cd’en. Ikke sært de kalder det Genius 😕

At jeg aldrig havde hørt hende før, er nu en sandhed med modifikationer – for klaveråbningen fra nummeret “Breathe Me” er ganske genkendeligt for alle der ser TV2 – den bruges nemlig i Nykredit reklamen med den fødder-bueskydende kvinde.

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *