Det må briste eller bære…

Jeg har nu postet min “anmeldelse af lægemiddelskade” til Patientforsikringen!

patientf

Alle undersøgelser jeg har været gennem viser helt normale tilstande (ja ja, så normale som de nu kan være hos mig 😉 ). Det vil sige at jeg på ingen måde er mere disponeret for blodpropper end andre mennesker og at man derfor med overvejende sandsynlighed mistænker de p-piller, jeg har taget i mange år.

Det kan give ret til erstatning gennem Patientforsikringen, som er en instans vi alle er dækket af i tilfælde af fejlbehandling hos læge/hospital, men altså også i forbindelse med bivirkninger af lægemidler, som går ud over hvad man med rimelighed må acceptere…

– og blodpropper i ben og lunger efter brug af p-piller er vel en bivirkning, der er lidt ud over hvad man normalt vil forvente.

Der venter sikkert en lang lang behandlingstid, men nu er papirene sendt og så må det briste eller bære.

For alle tilfældes skyld så send lige lidt medvind denne vej. Tak!

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *