Blid start

En hurtig beslutning resulterede i at min arbejdsdag sluttede allerede til middag… man skal jo helst ikke lægge for hårdt ud efter en hård weekend (og mine kolleger skulle nok gøre mig en tjeneste en anden dag 😕 )

Jeg fik derfor nået hængepartierne (læs: nullermændende) fra i går inden mandagens obligatoriske besøg i lægehuset. Og bagefter var det helt herligt at kunne komme ud en ordentlig tur, mens det stadig var lyst.

Den rødhårede og jeg spenderede en times tid i skoven – i bidende kulde. Som hundemenneske har jeg selvfølgelig noget ordentligt tøj og har intet mod kulden, der får den røde farve frem i kinderne og næsen til at løbe – nærmest tværtimod… det eneste, der sådan mangler for at gøre mig og Arabella rigtigt glade er noget sne – og gerne snart.

Tak! 

.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *