Nabokrig

Jeg vandt ikke noget kunst… ØV!

Til gengæld vandt jeg prinsen og det halve kongerige… eller var det en håndboldkamp og den hele semifinale 😕

Det er denondelynme godt gået af de der håndbolddrenge! Men for filan… jeg har altså ikke nerver til de her dramaer.

PS: kan vi konstaterer at begrebet “bundesliga hår” stadig eksisterer 😉 – sikke nogle ustyrligt grimme garn!

.

3 Comments

  • Mette

    Hmmm, jeg havde godt nok en aftale fredag aften, men den er jeg godt nok nødt til at udsætte/aflyse. Jeg ville alligevel ikke kunne koncentere mig om hverken middag, samtale eller biograffilm velvidende at der bliver spillet håndbold… det må der da være forståelse for!

  • Katrine

    Ja, det er imponerende hvor meget man kan komme til at svede af at sidde i en sofa…. Tror pulsen på et tidspunkt røg op omkring de 150. Det er hårdt at være håndbold-fan… Og hvordan skal det ikke gå i semifinalen?

  • Gitte

    ja, de er s.. ikke for smarte i frisuren, men holde da op en kamp. Jeg når s.. helt at blive 100 år i løbet at den times tid 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *