Morgenstund…

Jeg vågnede op til et Vodskov klædt i den fineste sne. Og med høj himmel og solskin kaldte det på en lang tur med hund og kamera.

Her er det fra markvejen, hvor den rødhårede og jeg dagligt færdes.

Her stod en fin sneklædt plante, som jeg synes skulle foreviges… her er resultatet 😕

.

8 Comments

  • Anita

    Jeg var også ude på tur med et par hunde i eftermiddags, som jeg passer i et par uger. Der er fest på drengen (og pigen), når frosten ligger derude og der skal trilles, rulles og gøres ved. Det er en skidehyggelig måde at få motion på og jeg kunne nu godt vænne mig til det 😉

  • Anette

    Hej Mette, har kigget med her et par uger. Hvor er det en skøn hund 😉 Jeg har en skøn formel-1 labrador som elsker sne. desværre er der ikke faldet sne her endnu men måske kommer det de kommende dage. Kameraet i lommen og ud i naturen med hunden – det er så skønt! God dag til dig og den rødhårede 😛

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *