Dagen derpå…

Mon det var denne her jeg mødte i 2008..?

Jeg har ikke den fjerneste lyst til at reflektere over året, der er gået. Det har været et l**** år, rent ud sagt! Det skal glemmes hurtigst muligt – og der er kun én vej… “gerade aus”!

Der er frygtelig stille derude nu. Selvom det er pænt oppe af formiddagen, er der ikke meget andet end fuglene på foderbrættet, der rører på sig. Morgenen er smuk og kold. Den rødhårede og jeg har selvfølgelig for længst været ude på vores morgentur. Og med Nanna hos en veninde, er det kun mig og min egen dovenskab der gør, at jeg først nu skal have kaffe og lidt at spise.

Jeg vil ønske dig alt det bedste i det nye år, søde – og selvom jeg ikke bliver en del af det, så håber jeg, du finder det, du ønsker dig!

.

2 Comments

  • Rikke

    Hej Mette.

    Vi var vist flere der ramte den der mur i løbet af 2008, men hvis vi nu hjælper hinanden, så finder vi helt sikkert en “sjovere” vej i 2009.

    Rigtig godt nytår til jer alle tre, og vi ses snart, håber jeg.

    Knus fra Rikke og banditterne

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *