Facebook

facebook_logoJeg har nedlagt min facebook profil. Jeg fandt aldrig helt ud af formålet med den.

Jeg havde lokaliseret og fået kontakt med de mennesker, jeg ønskede fra min “fortid” – og ud over det, har jeg ikke fundet noget at bruge Facebook til.

Men så har jeg prøvet det – og man skal jo ikke afvise noget, man ikke aner hvad er.

Vel?

 

 

.

3 Comments

  • Dorte Jakobsen

    er også stærkt i tvivl!
    – har fået kontakt med en del mennesker, som ikke siger mig så meget, men på den anden side også en håndfuld fætre og kusiner jeg ikke har haft ret meget kontakt med i 20-30 år. Det er faktisk hyggeligt, for selv om vi næsten kunne tilhøre forskellige generationer i 70erne, er vi jo pludselig blevet jævnaldrende, og virkeligt interessante mennesker i mellemtiden.
    – så jeg fortsætter såmænd nok.

  • Deborah

    Hvis du ikke har noget at bruge det til selvfølgelig godt nok. Det er dog min erfaring, at det tager lidt før man finder “melodien” og kan se fordelene og det sjove ved Facebook (her taler jeg ikke om applikationerne, omend de da kan være festlige også). Det sjove for mig at se er at man er i kontakt med sine venner fra nær og fjern på en måde man bare ikke er ellers, emails og andre ting til trods. Men smag og behag….Jeg ville ihverfald ikke undvære nu.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *