LA Poker Classic

Nanna havde set sketchshow med Mick Øgendahl og Rune Klan på TV2 zulu til morgen og umiddelbart derefter blev der vist poker fra USA…

Poker har været et stort samtaleemne den sidste uges tid pga. danskeren Peter Eastgates rekord store gevinst – og uden at ane hvad poker går ud på, satte jeg mig til rette med kaffen i håb om at blive bare lidt klogere 😕

Jeg har undret mig over at man i medierne har kaldet poker en sportsgren… og efter at have set 1 times tid fra denne turnering, kan jeg også undre mig over at man kalder det et spil. Jeg mener… der bliver da ikke spillet meget kort! Hvis det er noget, er det vist mest et spil om at have nerver nok til at satse enormt mange penge (det er altså 100.000 vis af dollers, der er tale om) – uanset om man har kortene eller om man bluffer sig til det.

Jeg fandt ikke ud af hvilken hånd der slår hvad. Tilgengæld lærte jeg at det er et spil for sammenbidte mænd iført mørke solbriller!

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *