Suppetid? – jeg er klar..!

Jobbet bragte mig til firmaets Århus adresse i dag. Og hov, helt af sig selv svingede bilen ind omkring IKEA… 😕

Jeg købte bl.a. en bunke dybe tallerkener, så nu er jeg i stand til at servere suppe til mere end to personer. Der sker hele tiden fremskridt på udstyrssiden 😉

4 Comments

  • Line

    Haha, nu har jeg lige nĂŚrstuderet ønskesedlen og kan godt se at der kun er blevet tilføjet nyt pĂĽ listen… Var vist liiige for hurtig pĂĽ aftrĂŚkkeren dĂŠr, og oversĂĽ en vigtig detalje! SĂĽ det er mig der siger sorry 🙂 HĂĽber ikke der er strøget for meget af overraskelsen pĂĽ dĂŠn bekostning! Ups…

  • Mette

    Sorry – men jeg købte ikke andet end tallerkener 😉 og de er først kommet pĂĽ ønskesedlen i dag.

  • Line

    Er det nu ikke lidt “farligt” at begynde at shoppe i IKEA nĂĽr du har flere IKEA-ting skrevet pĂĽ din ønskeseddel? 🙂 Og en niece der for en gangs skyld er meget tidligt ude med julegaveindkøbene..! 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *