Suppetid? – jeg er klar..!

Jobbet bragte mig til firmaets Århus adresse i dag. Og hov, helt af sig selv svingede bilen ind omkring IKEA… 😕

Jeg købte bl.a. en bunke dybe tallerkener, så nu er jeg i stand til at servere suppe til mere end to personer. Der sker hele tiden fremskridt på udstyrssiden 😉

4 Comments

  • Line

    Haha, nu har jeg lige nærstuderet ønskesedlen og kan godt se at der kun er blevet tilføjet nyt på listen… Var vist liiige for hurtig på aftrækkeren dér, og overså en vigtig detalje! Så det er mig der siger sorry 🙂 Håber ikke der er strøget for meget af overraskelsen på dén bekostning! Ups…

  • Line

    Er det nu ikke lidt “farligt” at begynde at shoppe i IKEA når du har flere IKEA-ting skrevet på din ønskeseddel? 🙂 Og en niece der for en gangs skyld er meget tidligt ude med julegaveindkøbene..! 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *