Held i uheld…

Det var sørme godt, at jeg ikke fik bestilt billet til London til næste weekend, hvor det ellers var planen, jeg skulle ha’ været afsted. Med Sterlings konkurs havde jeg kunnet smide de 1300-1600 kr. ud af vinduet.

Lidt heldig har man vel lov at være.

.

6 Comments

 • Pia

  Øj manne, jeg var ved at betille billetter til berlin igår og lurede da også lidt da jeg kl.05 i morgen hørte at de var gået konkurs. Godt jeg ikke fik det gjort:)
  Det der MalagaLeif, det har vel også bedre varmegrader end der bydes herhjemme lige nu? I så fald fandt jeg også alternativer, alene for varmens skyld:)

 • Leif

  Jeg skulle have været med Sterling til Malaga nu på lørdag morgen og hjem igen tirsdag eftermiddag, men satser på at finde et alternativ – det dur jo ikke at misse muligheden for at se Volvo Masters live :o)

 • Catarina

  Ja du er heldig, men det er synd for alle de mennesker der midster deres job. Det er ikke sjovt for dem og måske slet ikke nu sådan som landet ligger med høje renter og følger derfa.

 • Deborah

  Jeg har kun benyttet mig af dem en gang for nogen år siden. Og hold da op en dårlig service og behandling. Så jeg undre mig ikke. Der har også været meget kritik af dem sådan generelt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *