Møgkøter :-)

Jeg måtte lige bruge 10 minutter på at pille små sten/asfalt ud fra håndroden efter en tur i asfalten her til morgen 🙁

Jeg var ikke lige opmærksom/forberedt på den kat, der løb uden for vores hus – det var til gengæld Arabella og så røg jeg altså med en tur i farten!

.

7 Comments

  • Mette

   hehe Gitte – Jylland er næsten som det vilde vesten. I Vodskov har vi sågar en vej der hedder “Wild West Vej”

 • Deborah

  Ja hun er en stor vovse! Godt du ikke slog dig alvorligt!

  Så skulle I prøve 4-500 kg hest, der vil noget andet end man selv vil 😉 Så kan man virkelig også komme på den!

  • Mette

   Jamen sådan en har vi skam også 🙂
   En stædig fjordhest… men hun løber altså ikke bare pludselig i den anden retning. Til gengæld har hun trådt mig med hele sin vægt over foden, så jeg nærmest ikke kunne gå i 14 dage!

 • Anita

  AV for pokker da!

  Det minder mig om dengang i sommers, da jeg mødtes med nogle bloggerpiger i Ørstedsparken. Randi (vetran.dk) havde sin gamle grå hund med, men det skulle hurtigt vise sig, at han var knapt så grå og langsom, som man umiddelbart skulle tro.

  På et tidspunkt træder Randi af på naturens vegne og giver derfor hundesnoren til Pia (qvinde.dk) og hun troede så fuldt og fast, at hun havde helt styr på den gamle grå. Hun blev klogere, for da den fik øje på en lækker hun-hund et stykke væk fra os, fik en laaang glidetur henover græsplænen. Alt skete på et brøkdel af et sekund.

  Nørj, hvor vi grinede. Dér tog han sg* fusen på os, den gamle “sløve” grå 😀

  • Mette

   hehe – det har sikkert været er sjovt syn. Der var heldigvis ingen tilskuere til min asfalttur til morgen 😉 men for søren sådan 50 kg. hund er stærk når man ikke er forberedt. Det dumme dyr fik altså en ordentlig røffel, selvom jeg tvivler på hun forstod, hvad pokker jeg skældte ud over!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *