Rabat i Vodskov

Søndag skal der handles stort ind i Vodskov.

Brugsen i byen holder søndags åbent fra 10-17 og giver hele dagen 20% rabat på alle butikkens varer (med ganske få undtagelser som cigaretter, frimærker, benzin og lign.)

Det skal jeg da lige huske – med kun én indtægt i husstanden betyder 20 % også noget!!!

.

8 Comments

 • Mette

  Line, som fattig enlig mor 😉 handler jeg næsten alle mine varer i Netto nu – men der er visse ting bl.a. kød jeg helst køber ved slagteren i Brugsen – så det bliver overvejende det, der ryger i indkøbskurven og derefter i fryseren på søndag!

  Det er ikke længe siden, jeg så en undersøgelse, der viste at Fakta er den allerdyreste af discount butikkerne, næsten lige så dyr som Brugsen faktisk. Har du i øvrigt set Fakta i Vodskov? – skodbutik siger jeg bare!

 • Line

  Hej moster 🙂

  Som fattig studerende finder man hurtigt ud af hvor man kan handle billigst – uden nødvendigvis at gå på kompromis med kvaliteten! Og vil altså bare lige sige at jeg hver dag køber ind til stort set -20% af Brugsens priser; nemlig når jeg handler i Netto og Fakta! Sortimentet og mærkerne er de samme, og når jeg handler dagligvarer disse steder giver det mig oveni købet råd til både at handle økologisk og købe mit hakkekød hos slagteren 🙂

  At det så på den måde måske alligevel ender med at jeg kommer af med beløb i Brugsen “størrelser” gør så ikke så meget når jeg ved, at jeg ikke er blevet “taget ved næsen” og kun har givet ekstra penge ud for at få mere kvalitet. Så det kunne være at du fremover skulle overveje at springe Brugsen over, og istedet glæde dig over Nettos -20% – hver dag:-)

 • Leif

  Det er da helt vildt!

  Så skal der shoppes til den helt store guldmedalje 🙂

  Jeg kunne i hvert fald godt komme i tanke om 1-2-3-4-5-6-100 varer som skulle indkøbes i store mængder, hvis jeg kunne få 20 % rabat 🙂

  Shop amok, Mette 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *