En to mange

Der kom brevhilsen fra min ven i det engelske i form af dvd’er fyldt med musik… intet mindre end MP3 filer nok til min iPod i flg. iTunes kan spille i 2,5 dag uden at gentage et eneste nummer.

Manden får simpelthen alt hvad der udkommer af musik på det engelse marked (hvorfor har jeg ikke helt fanget endnu), og jeg fik et excel regneark tilsendt med en 14995 cd’er lang liste – frit valg fra alle hylder. Kan I se den for jer? Det er da fuldstændig umuligt at vælge noget som helst!

Jeg fandt nogle sikre kendte: Rolling Stones, Craig David, Amy Winehouse, mv og bad ham fylde op med musik han selv syntes om. Det blev bla. Lemar, Chris Brown, KT Tunstall og Eva cassidy – og man skulle tro han kendte mig 😉 for de gik rent ind!

.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *