Søndagssysler

Så er der ryddet op efter Ike’s hærgen gennem stuen og tøserne er flagret fnisende videre. Det var ikke så slemt da først hynder og puder var kommet på plads i sofaen, cola flaskerne samlet sammen og chipsresterne var fjernet med støvsugeren.

Jeg har fundet vinterdynerne frem og de hænger nu og bliver luftet i haven. Nanna og jeg blev enige om at nætterne er blevet for kolde til vores tynde sommerdyner. Samtidig er vejret jo lige til at vaske sengetøj og så meget desto større er fornøjelsen ved at hoppe i seng i aften – jeg æææææælsker fornemmelsen og duften af nyvasket og soltørret sengetøj.

 

Humøret er stadig lidt sort, og min allersødeste ven fik lige et uretfærdigt gok i trynen til morgen. Han er den eneste, der i hvert fald ikke fortjener det, og alligevel går det ofte ud over ham når jeg raser der-ud-ad… heldigvis kender han mig og ved, jeg ikke mener det så slemt – tror/håber jeg!
.

6 Comments

 • Mette

  Det ville ha’ været herligt Pia – jeg har nu lige spenderet 1½ time i smukke Hammerbakker med den rødhårede og jeg tror det har samme effekt. I hvert fald smånynnede jeg på vejen hjem og det er altid et godt tegn på at skyen er ved at forsvinde – ha’ en fortsat dejlig søndag!

 • Pia

  Selv om jeg ved du ikke er i det store løbegear for tiden, så sku du ha været her ovre og med mig til kvindeløbet i valbyparken. Der var i det mindste både smukt og solrigt og så glemte man den der nitte livet ligner at være pakket ind i, et øjeblik:)

  Ha en god dag deroppe, på trods og alt det der.

 • Leif

  Fortsat god søndag, Mette. Sender dig lige en stor pose positive tanker i håbet om, at det kan være med til at ændre farven på dit humør 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *