Yes Sir…

Det har været en møg dag – rent arbejdsmæssigt.

Jeg fik for 14 dage siden til opgave, at lave en råskitse til en firma-væg-kalender, som skal bruges som kundegave.

Kalenderen skulle på hver side vise et lille udvalg af den kunst, som firmaet har fået lavet til vores nye domicil i Aalborg. Jeg afleverede et skitse i sidste uge til korrektur/kommentar – og fik den tilbage fra øverste sted mandag med så mange korrektioner, at jeg i dag har måttet aflevere en ny skitse, som jeg ikke vil lægge navn til. Og hvis mit navn skal figurere, vil jeg have noteret “efter ordre fra xx”…

.

2 Comments

 • Leif

  Op på hesten igen, Mette.

  Er ikke i tvivl om, at du har leveret et solidt stykke arbejde i første gang. Du må ikke lade dig slå ud af, at “xx” pludselig synes noget andet.

  Du har gjort det rigtige. Du parerer ordre, men går ikke på kompromis med din egen kvalitet i forhold til, hvad du selv vil lægge navn til.

 • Anita

  Nørj, hvor jeg kender det! Jeg har fået haft små grafiske opgaver, som jeg slet slet ikke havde lyst til at lægge navn til, fordi jeg ikke syntes, det var særlig pænt. Men man gør jo som der blir’ sagt og ønsket, når der skal kugler i kassen.

  Kan du egentlig undgå at få dit navn med?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *