Ikke just Jomfru Maria…

Jeg stoppede øjeblikkeligt med mine p-piller, da jeg fik de her blodpropper i lungerne. Det var den 18. juni i år. Efter et par dage havde jeg en ganske kort blødning – og siden… NADA!!! Kan det virkelig passe, at jeg er gået direkte over i overgangsalderen?

Jeg spurgte min læge i dag, da jeg var forbi til en blodprøve (INR 2,3) og hun synes, jeg skulle få lavet en graviditetstest – bare for en sikkerheds skyld..! Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle sige, for hvis jeg er gravid, må det squ være med Helligånden!!! Det svar var lige ved at tage pippet fra hende og vi blev enige om at glemme graviditetstesten 😉 og bare se tiden an!

.

4 Comments

  • Deborah

    Du kan også få lavet en test via blodprøve, der viser om du er i overgang. Det har jeg lige fået gjort, men det ved praktiserende læger åbenbart ikke. Du kan jo bede om henvisning til Gynækolog, som har styr på det. Det fik jeg af min læge, som ellers havde sagt, at man ikke kunne se det på blodprøver. Samtidig havde han tjekket for æggestokcancer (den var jeg heller ikke klar over), og mit stofskifte og alt var ok.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *