Indhentet af fortiden

Det er meget mærkeligt, men efter jeg er blevet skilt er fortiden pludselig begyndt at dukke op i form af venner og kærester helt tilbage fra jeg var 17 år.

For ikke så længe siden var det på Facebook, jeg mødte en gammel kæreste og pludselig i går på en israelsk hjemmeside, fik jeg kontakt til en jeg kendte fra dengang, jeg som 17 årig var i kibbutz.  Jeg tilbragte nogle rigtigt dejlige og indholdsrige måneder i Israel – vi arbejdede hårdt, men til gengæld fik vi nogle oplevelser og der opstod nogle kammeratskaber, som jeg nu 27 år efter, stadig ikke har glemt.

Jeg boede i dette “hus”, eller skur om man vil – min seng stod lige under de ødelagte tagsten, så jeg havde kig til stjernerne

Jeg boede i værelset sammen med to new zealandske piger og i værelset overfor til højre boede to englændere og en irer. Det er den ene af de englændere, som kontaktede mig i aftes.

Det har været en herlig tur ned af Memory Lane og det må have været en vigtig del af mit liv, for tiden dernede står helt klar i min erindring.

.

2 Comments

  • Deborah

    Sådan er det også for mig i øjeblikket. Ikke at jeg er blevet skilt, men jeg bliver også indhentet af fortiden…. Det er både godt og skidt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *