Mandeideal…

EB omtaler i dag fødslen eller rettere genfødslen af en ny mandetype, et nyt mandeideal; Den retroseksuelle mand

Mænd med hår på brystet, der er at finde på den nærmeste sportsbar med en øl i hånden. Hans fritidsinteresser består af pik og patter og bold og bajer

Den type kender jeg nu allerede utallige eksempler på – intet nyt under solen for mig der.

Det der får mig til at reagere på den artikel er at billedet, der pryder denne artikel er af selveste Carl-Mar Møller med en billed tekst, der lyder:

Carl-Mar Møller er en ægte retromand med masser hår på brystet.

Det må absolut bero på en misforståelse. Billedteksten må mangle noget, høre til en helt anden artikel eller også er det ironisk ment fra forfatterens side!

Carl-Mar… er det overhovedet en mand????

Der må være noget, jeg totalt har misforstået og jeg mistede pludselig totalt lysten til at flette fingre (se tidligere indlæg fra idag)..

.

5 Comments

 • Deborah

  Ganske klart NEJ, han er ikke en mand!!! Jeg vil sige som andre, jeg elsker mænd med hår på brystet, men om så Carl-Mar var den sidste mand på jorden…..!!! Han giver mig i den grad opkastningsfornemmelser på alle leder.

 • Pia

  Muhahahahahaha, for helved da os manne, Carl Mar, han er ustyrlig sjov OG jeg mener helt klart at han har fat i noget rigtigt når han fremfører diverse om mænd og kvinder, han gør det måske bare på en helt særlig facon- den super rå og provokerende. Men, når så det er sagt, så ville jeg aldrig putte Carl Mar ind under kategorien MAND, mere under G som GENSTAND;)

 • Fynboen

  Carl Mar – jeg tror at det M i efternavnet skal skiftes ud med et N.

  Her tænker jeg på det totalt forældede og latterlige kvindesyn som han lægger for dagen.

 • Catarina

  Pu ha lysten smuttede lige så snart jeg så billedet – han er sku da ikke en mand og jeg tror næppe der findes mange kvinder der har lyst til, så meget som at flette fingre med ham. 😡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *