Det er noget skidt…

Min INR værdi falder og falder – 1,9 var den i dag (dvs. mit blod størkner for hurtigt og risikoen for blodpropper er større)! Måske har det lidt at gøre med, at jeg har en halsbetændelse liggende og lure. Jeg har i hvert fald læst mig til, at sådan en infektion også har indflydelse på INR værdien.

Det ender vel med, at jeg er færdig med behandlingen inden de får mig stabiliseret!!!

.

3 Comments

  • Pia

    Det er bare ikke iorden at medicin skal være så dyrt:(
    Jeg håber godt nok du finder hurtigt frem til den dosis der er den rigtige for dig, det er sgu da en kende angstprovokerende at vide at man danner blodpropper nemmere end almindeligvis.

  • Mette

    Desværre Pia, og “rottegiften” er åbenbart enormt svært at dosere… iflg. min læge skal nogen ha en ½ tablet 3 gange om ugen og andre 4 tabletter om dagen, for at holde INR-værdien mellem 2 og 3.

    Jeg tog i starten af behandlingsperioden daglige indsprøjtninger (indtil pillerne begyndte at virke) men de koster altså knap 2000 kr. for 10 stk. så sandsynligvis er det derfor, det ikke er den behandling, man tilbyder… og det var da heller aldrig gået må min single-løn!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *