OL

OL er skudt i gang  – lige nu sidder jeg og kigger på en imponerende åbningsseremoni. Ingen tvivl om at kineserne forstår at gøre det flot.

Jeg glæder mig meget til at følge de danske herrer i håndbold og heldigvis kan jeg se på sendeplanen fra TV2, at de indledende kampen sendes på et tidspunkt af dagen så de ikke ødelægger min nattesøvn:

 • 10. august kl. 14.30 – Danmark – Egypten
 • 12. august kl. 16.15 – Danmark – Sydkorea
 • 14. august kl. 12.50 – Danmark – Rusland
 • 16. august kl. 15.00 – Danmark – Island
 • 18. august kl. 12.45 – Danmark – Tyskland

Det er straks værre med atletikken, som jeg også meget gerne vil se… det bliver sendt midt om natten – her må jeg vist nøjes med sammendragene.

.

3 Comments

 • Mette

  Skal jeg ikke indkalde dig til et møde på min arbejdsplads de dage Pia – vi kan nemlig sagtens snige os til at se tv i arbejdstiden 🙂

 • Pia

  Jeg VIL så gerne se de herrer spille, og hvor jeg bare allerede ved det vil irriterer mig de dage hvor jeg STADIG er på job når de spiller, er ik sikker på min chef er lige så interesseret i at bruge arbejdstiden på det som jeg er, såk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *