Handy-woman

Selvfølgelig kan jeg selv… bore huller i væggene altså!

Jeg fik råd på jobbet i dag vedr. skrue, rawlplug og bor størrelser, så den del af det, havde jeg styr på. Selve valget af bor var straks vanskeligere. Jeg har en større samling bor, der er meget meget forskellige af udseende og så var jeg på den, for hvilket er egnet til at bore i mine vægge med? Min far kunne dig fortælle, at de lyse bor (sølvfarvede vil jeg kalde dem) er mur-bor. Aha smart – så på med sådan et og så gik det derudad.

1. projekt var ophængning af denne hunde-lorte-pose-holder indkøbt i Göteborg. Skal man samle høm-hømmer op, og det skal man jo, så kan man lige så godt gøre det med stil, mener Nanna. Og derfor hjembragte vi også de smukke røde poser med pink hjerter 😉

.

2 Comments

  • Laila

    De posene har jeg også. 😀 Kjøpte de når jeg hentet Alisea i Italia. Blir litt mer glamorøst å plukke opp skitt hahaha. 😉

  • Trine

    Hende Nanna er absolut ikke uden humor!!!! Livet med hende, må bestemt byde på mange morsomheder… Fniser stadig over Arabella’s gave. Tøsen har evner!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *