Dilemma

Jeg har en person, som jeg opdaterer hjemmeside for og som nu (igen) har sat mig i et svært dilemma.

Jeg har flere gange fået til opgave, at manipulere med virkeligheden for at få den vare, der bliver solgt gjort mere “spiselig” – det gælder både tekst og billeder. F.eks. har jeg redigeret i de evalueringer kunderne har sendt ind – lade de positive ting stå og fjernet de negative!

Senest i går blev jeg  bedt om, at indføje en linie i forretningsbestemmelserne for at denne person på den måde, kan undgå at refundere et depositum, som en kunde ønsker og i virkeligheden har ret til… jeg har endnu ikke reageret på den mail, for jeg bryder mig bestemt ikke om, at være med til sådan noget luskeri.

En meget mærkværdigt forretningsmetode at sælge sine varer på så falsk et grundlag!!!

Hvad havde du mon gjort?

 

5 Comments

 • Mette

  Jeg er slet i tivivl om, at jeg siger fra på denne her. At udelukke afsnit i en evaluering er én ting – men ønsket om tilføjelse i forrtningsbetingelserne er jo direkte bedrageri og det vil jeg ikke være med til.

  Og der er kun på fritidsniveau jeg hjælper med opdatering af denne hjemmeside…

 • Anita

  Jeg havde meldt fra og sagt, at jeg ikke har kompetence til at lave et glansbillede. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, om det er et proff. job du har, med at lave hjemmesider og sådan, men hvis det “bare” er på fritidsniveau, så er du i din fulde ret til at vende om og sige fra. Så vil der ikke stå en arbejdsgiver (bureau) med en truende pegefinger.

  Hør hvad din mave fortæller dig. Sådan helt ærligt.

 • Pia

  Nej, det havde jeg HELT bestemt IKKE. Faktisk er mit udgangspunkt hvis jeg skal lave forretning, at jeg behandler kunderne reelt, overholder lovgivning og yder en høj service helt generelt. På denne måde får jeg kunder, glade kunder, der er store chancer for at de vender tilbage og køber mere og jeg kan sove roligt om natten og endda kigge mig selv i øjnene hver eneste morgen jeg vågner.

  Jeg kan godt forstå du har det skidt med din viden, men kan oså godt se at du står i et dilemma. Spørgsmålet er bare om du kan se igennem fingre med det gjorte og derved også leve fint med det?

  Jeg fordømmer på ingen måde, aner ikke hvad det reelt handler om og i sidste ende er det jo dit valg hvad du ønsker være med til.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *