De var kvikke i dag…

Jeg var kun på hospitalet i en time – en enkelt blodprøve og så kunne jeg tage hjem. Jeg har ringet og fået dagens tal. 2,3 sagde den i dag – de er ved at være rigtigt godt tilfredse med mig. Jeg tror, de slipper mig på fredag 🙂 Kryds lige fingre for det!

Der er et par gutter derude, der kommer til at savne mig, tror jeg. Dagens underholdning for dem har de sidste 10-12 dage bestået i at rykke et par stole hen ved siden af mig – og så vil de ellers gerne snakke – god humor har de begge to, så vi har grinet en del midt i al elendigheden. Den ene har udsigt til 6-7 uger mere – bundet til elektronisk overvågning som gør at han ikke engang kan gå ned i kiosken – jeg havde samme udstyr på de første dage og selvom det er trådløst så rækker det ikke længere end til elevatoren. Ikke noget rart sted at tilbringe sommeren.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *