Operation red en fugl…

… jeg hørte godt der skete noget oppe på badeværelset, men gik ikke lige op og tjekkede. Det skulle jeg ha’ gjort for jeg har lige fundet en lille skovspurv oppe i ventilatoren – levende endnu!

Jeg kunne selvfølgelig ikke finde en brugbar skruetrækker, så jeg flåede bare låget af for den skulle i hvert fald ikke sidde der og dø. Jeg fangede den i et håndklæde og den var helt parat til at flyve, da jeg slap den i haven. Nu kan jeg så også få støvsuget den ventilator – det har ventet alt for længe.

Og så må jeg hellere gå en tur med mine hunde – jeg trænger til at opleve noget helt jordnært og dagligdags. Jeg KAN ikke klare flere sindsoprivende ting i mit liv det næste stykke tid. Jeg ønsker mig en sommer uden én eneste ting, der gør mig ked af det eller syg, tak – så skal jeg ikke be’ om mere!

6 Comments

 • Gitte

  Mette, det er da godt at du kan forstå, hvad det er jeg skriver, når jeg åbenbart ikke kan formulere mig ordentligt (oplever – overlever….).

  Hvad er én ventilator mod et fugleliv 🙂

 • Mette

  Hehe Gitte – jeg tror desværre viceværten må ofre en ny på mig – men det var da i en god sags tjeneste.

 • Gitte

  Det var da en dejligt positiv historie, sådan at være redningskvinde, her midt i alt det “sure”. Håber ventilatoren oplever din Indiana Jones stil 😉

 • Birgit

  Hej Mette. Sikke da du bliver ‘prøvet’ lige i øjeblikket – jeg krydser fingre for dig og håber du får en fortsat stille, rolig og ‘kedelig’ weekend – knus fra Birgit.

 • Anita

  Du er dagens heltinde i skysovs!

  Og sig mig så lige, hvorfor hulen jeg ikke har set din side før nu? Den er da dejlig og er straks føjet til foretrukne 😉

  Rigtig god weekend, Mette…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *