Gråt i gråt

Sikke dog et trist vejr i dag. Her til morgen startede Nanna sammen med sin fars familie til Faarup Sommerland – de skulle vist ha’ kigget på vejrudsigten og så taget afsted i går i stedet for. Det er ikke ret sjovt i regntøj og gummistøvler, så mon ikke de dukker forholdsvis hurtigt op igen.

Jeg har sovet godt og længe… og jeg tog uden problemer den ordinerede sprøjte da jeg vågnede – det havde jeg aldrig troet, jeg ville kunne – men skal man, så kan man. Jeg føler mig ikke specielt syg og var jeg ikke lige udstyret med indlæggelsesarmbånd og blå mærker og havde jeg ikke lige skulle tage medicin, så ville jeg nok hurtigt glemme det. Jeg er som tidligere nævnt noget træt og bliver lidt hurtigere forpustet stadigvæk, men det er stort set også det eneste jeg mærker.

One Comment

  • Lene

    Ja, nu må du sørme tage den med ro Mette… så du kan komme på dupperne igen og være frisk til ferien.

    Go’ bedring 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *