En gammel dame..?

Jeg synes ellers det har været sådan en god og positiv dag – lige indtil jeg stak hovedet indenfor på det lokale bibliotek. Jeg havde et par bøger, der skulle afleveres og mens jeg står der ved selvbetjeningsmaskinen kan kan høre en mand spørge: “Var det mor der kom der?” og så kigger en lille purk på en 4 år frem fra reolen – “Nej, det er bare en gammel dame”! Jeg blev en kende paf men fik da spurgt: “Synes du jer ser gammel ud” (alt imens jeg kunne høre faren hastigt rejse sig bag reolen) “Ja”, svarede han, “for dit hår er helt gråt” (faren greb drengen og skyndte sig ud af biblioteket). Så fik jeg den..! 

Og jeg genovervejer endnu engang min naturlige hårfarve! Måske skulle jeg prøve med ildrødt – kunne det ikke eventuelt trække fokus lidt væk fra de andre steder, hvor alderen er begyndt at kunne ses 😉

3 Comments

  • Gitte

    Noah Gordon har også skrevet Shamanen, En kvindes valg og Lægen fra Zaragoza. Alle rigtige gode bøger :oD

  • Trine

    Når du nu er så glad for at læse (apropos bibliotek) Kender du så romanen “Helbrederen” af Noah Gordon??? Den kan meget varmt anbefales. Har den på reolen, hvis du er interesseret

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *