Natten er kold endnu

Jeg blev vækket ved 4-5 tiden af trin ude på trappen… det var Nanna med en drivvåd dyne under armen! Hun og de andre piger skulle åbenbart forestille at sove på venindens trambolin (!!!!), men selvom der er varmt om dagen, sniger temperaturen sig altså helt ned på 10 grader om natten og samtidig falder duggen, så hun var våd og rystede af kulde.

Jeg havde taget for givet, at de skulle sove indendørs ellers var hun i det mindste blevet bedt om at tage en sovepose med, den kunne da ha’ holdt noget bedre på varmen end en tynd sommerdyne. Jeg kan tilgive pigerne – de er ikke ret kloge i den alder – men at venindens forældre ikke er klogere..!

Vi krøb sammen under min dyne resten af natten, og nu har jeg overladt det hele til hende og håber så bare, at hun ikke bliver syg af at ha’ været så kold en hel nat!

I dag får hun lov at sove til hun vågner, det tror jeg hun trænger til – og hendes morgenduelige mor må vente med den tiltrængte støvsugning til senere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *