Fridage

4 fridag venter forude i det mest vidunderlige vejr. Nanna skal være hos en veninde frem til i morgen og fra fredag eftermiddag skal hun være hos sin far, så jeg kan næsten putte i de 4 dage, hvad jeg lyster.

Først og fremmest er der nogle kedelige husmoderlige ting, der skal overståes. Gulvet i stuen og græsset udenfor går næsten i ét, men døren til haven står også konstant åben og den rødhårede har endnu ikke lært at tørre fødderne af, så den står på støvsugning og gulvask i morgen tidlig (inden det bliver for varmt). Derudover har jeg en del hjemmeside-opdaterings-opgaver, der ligger og venter – men det er ikke lysten der trækker i det her vejr.

Ellers ligger dagene åbne hen. Jeg håber, at få noget godt at putte i dem!

Jeg var lige en tur forbi søen i morges og kigge til det lille Lambi-lam der blev født forrige lørdag næsten for næsen af mig – nu ser det sådan ud…

… det er da sødt eller hva’?

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *