Taxfree shopping

Billetten til vores rejse er lige dumpet ind i min mailbox – og med den også et link til SAS taxfree shop… nu er det så, jeg skal passe på ikke at bruge hele feriebudgettet INDEN vi overhovedet er kommet af sted. Desværre – eller heldigvis måske – har de ikke den parfume, jeg ønsker mig mest… til gengæld har de denne her Prada Infusion dIris

så dén er jeg nok nødt til at bestille i stedet for 😉

3 Comments

 • Mette

  Jeg har set den beskrevet som: frisk, ren, blød og feminin. Sommerregn på solbrun hud. Jordbær med fløde. Lige til at spise.

  Jeg håber, at blive helt uimodståelig 😉

  Hav selv en god dag!

 • Lene

  Den parfume kender jeg ikke, jeg må straks ind til byen, og sniffe lidt, smuk ser den jo ud 😉

  Ha’ en god dag
  Lene

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *