For pokker da også..!

Så gjorde jeg det igen… vækkede Nanna kl 6.30 trods det, at hun først skal møde kl. 10!!! Jeg tror så til gengæld også, hun selv havde glemt det denne gang – jeg blev i hvert fald ikke formanet i aftes og der var ingen seddel på døren her til morgen. Jeg kunne se, hun dappede tilbage i seng, så mon ikke hun hurtigt er faldet i søvn igen.

Jeg var tidligt tidligt oppe og havde god tid – heldigt nok! Der var kommet en mail sent i aftes fra en, der havde problemer med en hjemmeside – så det nåede jeg sagtens, at få kigget på inden jeg skulle ud af døren. Og der blev også tid til at plukke disse smukke lupiner, der nu pryder terrassen.

Ha’ en god dag!

3 Comments

 • Mette

  Morgenen er min primetime – til gengæld er jeg så også færdig når klokken er 10 om aftenen. Men man kan ikke begge dele og slet ikke i min alder 😉

  Det var så lidt…
  Englen

 • Lene

  Jeg ved jo, at du normalt er tideligt oppe om morgenen, så det satsede jeg også på i aftes, da “lokummet brændte”, om jeg så må sige 😉

  Igen var du min frelsende engel 🙂 🙂 tusinde tak for det!!

  Og sikke nogle smukke lupiner, du når altså en del om morgenen…

  Tusinde tak for hjælpen, Mette!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *