Man bli’r lidt skruk…

Jeg var på fotoopgave hos Jimmy og hans dejlige amstaffer i dag. Det er efterhånden en ordentlig flok han har gående – tre voksne hanner, to voksne tæver og 6 hvalpe, der er 6 uger gamle. Hvalpene er selvfølgelig helt vidunderlige og, som alle andre hvalpe, fuldstændigt umulige at fotografere. De er her, der og allevegne og så snart man forsøger at komme ned i deres højde, kommer de vimsende og dermed alt for tæt på kameraet. Formålet med dagens opgave var at sælge de her hvalpe på Jimmys hjemmeside – så det må jeg hellere komme i gang med.

Nej, først vil jeg forresten spise – Nanna er i gang i køkkenet – for hun var sulten og havde ikke tid til at vente på, at jeg blev færdig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *