Slut med lakridserne…

700 kr. fattigere blev jeg efter mit tandlægebesøg – og truslen om en krone blev bestemt ikke mindre. Som tandlægen siger, skal der gerne være tand tilbage og sætte en krone på, og det kan blive et problem, hvis der forsvinder ret meget mere. Den blev repareret med plastik endnu engang, og så må jeg droppe lakridserne, så den kan holde til foråret, når der tikker feriepenge ind igen. Det skal den!

Nanna og resten af Vodskov banden dukkede pludselig op på det her billede på Karneval Aalborgs officielle hjemmeside.

De havde haft en herlig dag, og jeg tror ikke, de havde bemærket bagsiden af karnevalet, som desværre var rigtig grim i år. Jeg mener at huske karnevallet som en fredelig fest med ene glade mennesker (selvom det selvfølgelig er næsten en menneskealder siden jeg har deltaget selv) – men i år fyldtes skadestuen, ikke bare med folk, der var kommet almindeligt til skade, men også med en del med alkohol- og narkotikaforgiftninger. Derudover var der et fjols som havde fået den “geniale ide” at sætte ild til en forangående deltagers dragt, så tre personer blev alvorligt forbrændte, den ene så alvorligt at han blev fløjet til brandsårsafdelingen på Rigshospitalet..! Skadestuen er selvfølgelig specielt bemandet sådan en dag, men havde alligevel måttet indkalde ekstra personale fordi situationen blev kaotisk i løbet af dagen.

Brand ærgerligt at folk ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, for det har altid være et kæmpe oplevelse at være både deltager og tilskuer. Men med 30.000 deltagere i én kæmpe gadefest, skal der selvfølgelig være uheldige elementer mellem. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *