Pokker stå i det…

For 2. gang har jeg brækket et stykke af den samme tand – og for 2. gang på en lakrids – ØV!

Stykket er ikke helt faldet af, så nu skal jeg bare holde mig helt fra at tygge i den side indtil på mandag, hvor jeg kan komme til tandlæge. Tandlægen snakkede allerede “krone” første gang jeg mistede et stykke – men jeg har altså ikke 5500 kroner der står tandlæge på! Han må reparere med plastik endnu engang.

Kaffen og brylluppet blev udsat lidt, for da jeg kom forbi søen, der ligger lige her ved siden af, havde ét af fårene lige født. Lammet var endnu ikke på benene, så det må lige akkurat være sket. Jeg piskede hjem efter mit kamera, for der så ud til stadig at være gang i maven. Men efter at ha’ stået der i en time måtte jeg indse, at det det blot var efterbyden der manglede og at det ikke var i dag, jeg skulle se en lammefødsel. Men et helt nyfødt lam er bestemt heller ikke hverdagskost.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *