Fredag

Så blev det endelig fredag og meget snart weekend – en weekend hvor Nanna skal være hos sin far. Det er med lidt ambivalente følelser jeg går disse weekends i møde – på den ene side er det jo altid dejligt med et par fridage, hvor man ikke absolut skal være klar til at forlade huset kl. 7 – men samtidig synes jeg, det er meget underligt at holde weekend alene og uden al den uro, der følger i hælene på en teenager. Det giver en masse frihed, albuerum og tid som jeg bare kan bruge på mig selv uden de store hensyn – men som jeg ikke helt har fundet ud af, hvad jeg skal stille op med – endnu! Mon ikke jeg vænner mig til det med tiden!

Denne weekend har jeg dog et par aftaler; lørdag har jeg en hæk, jeg skal finde ud af at klippe og søndag skal jeg til Skagen. Jeg har en eftermiddagsaftale deroppe, men først vil jeg bruge et par timer på at kigge på Skagen gennem søgeren i mit kamera.

Og endelig har jeg jo også min rødhårede veninde her til at underholde mig 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *