Mere support…

Jeg gi’r snart op – jeg har i en rum tid bøvlet med at få lagt et 25 minutters TV program på en hjemmeside, som jeg laver for en pige, der afholder kurser i Tyrkiet. Hun har deltaget i TV2’s “Et døgn i Danmark” og vil selvfølgelig gerne kunne vise evt. nye kunder denne fjernsynsudsendelse. Problemet er bare, at video fylder enormt meget og der er ikke ret mange, der er gearet og/eller har tålmodighed til at hente en film, der fylder over 200 Mb. Jeg har fulgt et råd om at konvertere filmen til MPEG, men det tager stadig ALT ALT for lang tid at hente den. Jeg afprøvede videoen på arbejde i dag og troede jeg havde fundet de vise sten, indtil en fortalte mig det ikke var en fair sted at teste fordi vi i firmaet en enormt hurtig forbindelse. Og ØV, ganske rigtigt – herhjemme tager det en krig!

En anden lille hurdel er at jeg ikke kan hente meget forståelse fra den omtalte pige – hun gør i parterapi, tarotkort, healing og lign. og som man måske kan fornemme taler vi slet slet ikke samme sprog – så når jeg bruger ord som upload hastigheder, Mb og html – så glor hun på mig, som om jeg var fra Mars…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *