Karneval 2008

Forberedelserne til Nannas første karneval er gået i gang – de er en flok piger, der har fået lov at deltage i optoget, der går gennem Aalborg på lørdag. Der er blevet indkøbt vinger, strutskørter, og diverse andet engle/fe udstyr – en drøm i lyserød, hvidt, strudsefjer og glimmer!

På spørgsmålet om hun så har øvet sig i at danse samba var svaret

Nej, men jeg kan danse cha cha cha!!!
 

– om det så er lige så anvendeligt i karnevalssammenhæng, ved jeg ikke helt!

Karneval i Aalborg er Nordeuropas største karneval – paraden forventets at have op mod 25.000 deltagere og 100.000 tilskuere – og det er bestemt turen værd bare at kigge. Hvis jeg ikke lige har andet for på lørdag tror jeg bestemt at jeg tager bussen ind til Aalborg – og har kameraet med, hvis jeg nu skulle støde på min cha cha cha dansende datter 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *