Oscar Pistorius

Oscar Pistorius – hvem pokker er han? Ja, jeg kendte ham i hvert fald ikke da jeg hørte ham omtalt i Radioavisen i dag. Det viser sig at være en benamputeret sydafrikaner som ønsker, og nu har fået tilladelse til, at deltage på 400 meteren i Beijing – altså ikke i handicap OL men i det almindelige. Jeg søgte ham på youtube.com og her er hvad jeg fandt.

Jeg ved ikke med jer, men jeg er dybt imponeret! Det er altså i Golden League i Rom (hvor de bedste deltager) han her bliver nr. 2.

Det er dæleme dygtige folk der har konstrueret de ben!

2 Comments

  • Mette

    hehe – man skal passe på i vores alder Lene – jeg har fået bevist flere gange at jeg ikke er 20 år længere!

  • Lene

    Viiiiiildt imponerende!!!
    Nu vil jeg stolpe ud og fodre hunde, mine ben er nemlig ikke noget at råbe hurra for i disse dage… I onsdags havde Emil afslutning med de Canadiske børn han spiller ishockey med, og vi skulle allesammen spille “floor-hockey”, og det er jeg altså overhooooovedet ikke i form til, men jeg gav mig 110%, og det betaler jeg så prisen for i disse dage ;o)

    Lene

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *