Hvederne længe leve

De sidste par dage har været med stille væren. En dag i hovedstaden og et royaltmøde trak al energi ud af mig, men efter et par dages opladning er den vendt tilbage og jeg har fået ordnet 117 praktiske ting – og bagt hveder.

Selvom regeringen har afskaffet Store Bededag som en fridag, så eksisterer Store bededag stadig og der skal stadig hveder på bordet. Jeg har tidligere købt med hjem fra firmaets kantine, men den dør er lige som lukket, så jeg måtte igang selv.

Bagning er ikke min spidskompetence og selvom om jeg fulgte opskriften til punkt og prikke, slap dejen aldrig skålen, som den ellers skulle have gjort iflg. opskriften, men de ser ud til at være blevet ret fine alligevel.

De er damphævet i ovnen – det har jeg ikke prøvet før, men de hævede virkelig flot.

Jeg synes ikke, at de smagte af så meget, men ristet og med tandsmør og marmelade så går det. Det bliver ikke den opskrift jeg bruger næste år.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *