London er altid en god ide

Årets julerejseplaner er begyndt at tage form og det bliver igen London, der kommer på programmet.

Norwegian har nedlagt ruten til London, så de direkte flyvninger fra Aalborg foregår nu udelukkende med Ryan Air med ankomst og afrejse i Standsted på nogle ukristelige tidspunkter.

Selskab, lufthavn og tidspunkter passer mig ikke … så det ender nok med, at vi tager med KLM og en mellemlanding i Amsterdam. På den måde kan vi rejse på nogle anstændige tidspunkter, have kuffert med uden det koster en jetjager og lande i London City eller Heathrow med mulighed for at tage tuben til hotellet.

Jeg har udset mig et hotel, der ligger tæt på Victoria Station, så når vi skal til og fra lufthavnen er det super nemt.

Sidst vi var i London havde jeg valgt en lejlighed i Nottinghill. Lejligheden fejlede ingenting, men sengen … en futon som ikke var meget bredere end 120 cm … forestil jer to fuldvoksne kvinder i sådan en!

Jeg behøver nok ikke sige mere 🫣

Det skal ikke ske denne gang, så jeg har udset mig et af de bedre hoteller – det kan godt lade sig gøre uden det behøver at koste 25.000 for tre overnatninger, som det gør, hvis man vil bo på Oxford Street.

Belært af erfaring booker jeg ikke noget endnu, men i hvert fald er planlægningen i gang.

2 Comments

    • Mette

      Det er halvdelen af fornøjelsen. Vi skal kun have 3 overnatninger og de to hele dage vi har skal bruges godt. Jeg har fundet 3-4 ‘hidden gems’ vi skal besøge og bliver benene for tætte en af dagene kan vi hoppe på en at sighseeingsbusserne og se de mere officielle seværdigheder.

      Hovedformålet er juleshopping 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *