Det stikker helt af i haven nu

Til morgen leverede jeg en ordentlig r*vfuld rabarber på Østerbro. P mente, at der måtte være mindst 8 kg… en mild overdrivelse, men i hvert fald troede han nok, at han havde rigeligt rabarber til resten af året.

Nederst i haven blomstrer ramsløg, ribs og hindbær – og også æbletræet står i fuldt flor lige nu med en overflod af sartrosa blomster.

IMG_6339

Højbedet bugner med krydderurter og jordbær, roserne står med store knopper og den skide skvalderkål vælter frem over alt.

Det sidste er jeg på ingen måde tilfreds med, men iflg. Søren Ryge er det helt umuligt at udrydde. Og når Ryge kan leve med dem, så kan jeg også.

2 Comments

  • Helle

    Vi prøver også at leve med de skide skvaldekål, eller det vil sige, vi slår dem med buskrydderen, så ser de ikke så dominerende ud – vi har nemlig prøvet at rive dem op igen og igen og igen, men det gider jeg altså ikke bruge tiden på – eller Lasse – jeg er jo ikke så mobil i haven mere.
    Jeg har aldrig været den store rabarberspiser, men i år er jeg faktisk blevet glad for dem. Jeg har lavet yoghurt-rabarber-is på ismaskinen, det smager skønt. I dag overvejer jeg, at koge lidt til at drøne i koldskål i aften. Jeg er dårlig til at lave grød– selv om jeg gør som I andre.

    • Mette

      Det er også den taktik jeg har tænkt mig at anvende – kør dem over med plæneklipperen eller græstrimmeren – desværre er det bare ikke alle steder det er muligt, så der må jeg ned på knæ og hive…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *