Julefilmslisten

Det bliver ikke jul før John McClane har smidt Hans Gruber ud fra Nakatomi Plaza.

Jeg har taget hul på decembers filmliste med Die Hard, som er nr. 1 på min julefilmliste. Den har jeg set hvert år siden præmieren sidst i 80’erne.

Det må være noget med genkendeligheden der tiltaler, for det kan ikke være spændingen om hvad der sker i næste billede. Vi kender vel allesammen Hans Grubers endeligt.

Også Alene hjemme, The Holiday, Love Actually og Polarekspressen er film jeg med glæde ser i december.

Igen og igen.

Ser du julefilm og hvilke?

Jeg kunne godt trænge til at få udvidet mit repertoire 🙂

6 Comments

 • Kirsten

  Jeg har en virkelig dårlig kopi på dvd af ‘En Juleromance’ en sukkersød historie med Olivia Newton-John, som i mange år blev vist på tv. Men her i huset er det ikke jul før vi har set den

 • Line

  Vi ser også Die Hard og de andre du nævner, men selvfølgelig skal jeg også se Fars Fede Juleferie – den elsker jeg! Jeg ser også Matador hvert år i december, det er dog ikke altid jeg når alle afsnit☺️ Og så SKAL jeg også se A Very Murray Christmas som er sådan en lidt kort film/musical på Netflix med en masse god julemusik – den er SÅ julet og hyggelig, synes jeg!

   • Line

    WHAT?? Har du aldrig set den? Den skal du se! Og så kom jeg også i tanke om The family man (kan ses på viaplay) – også mega yndlings julefilm!! Og the family Stone, er altså er rigtig god. Så har du da lidt at gå igsng med☺️

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *