Siden sidst

Der var ingen lønforhøjelse i år, men det ville også være et noget forkert signal at sende set i lyset af, at vi lige har mistet en kollega. En lille smule er der dog at se frem til for vi skal betale 2% mindre i eget pensionsbidrag fremover, så det giver da lidt mere på kontoen.

. . .

I sidste uge investerede jeg i sådan en Google TV dims og har nu opsagt min tv-pakke og rykket over på ren streaming. Selvom jeg kun havde den lille pakke betalte jeg en del for en masse programmer som jeg ikke gider se.

Jeg har tegnet abonnement på TV2 Play og for færre penge kan jeg se flere af TV2s programmer, som sammen med DR fuld ud dækker mit tv behov.

Med TV2 Play kommer også C-more og dermed BritBox, som er fyldt med gode engelse serier.

. . .

Mandag var den første dag i Solveigs nye liv som dagplejebarn.

Hun er helt klar til udfordringer udenfor mor og fars trygge favn.

Hun har været på besøg et par gange sammen med sin mor, så mandag var det på egen hånd og som dagplejemors billeder viser, ser det ud til at de par timer er gået rigtig fint.

. . .

Sommerferien er så småt ved at falde på plads og jeg har fundet forskellige nye udflugtsmål.

Udover planlagte udflugter i Nord- og Midtjylland går turen også syd for grænsen. Bare et par dage.

. . .

Strikkepindene står ikke stille. Efter 5 stk. bløde restesweatre til Solveig er der nyt på pindene. Også til Solveig, men lidt mere fremtidssikret. Derudover har jeg på Instagram fundet noget nyt at bruge rester på – hæklede tasker – jeg har bestilt en af de større hæklenåle og glæder mig til at prøve om det er noget jeg kan finde ud af.

Kombinationen strikketøj, regnvejr og Tour de France – det bliver ikke ret meget bedre 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *