Man skal ikke jinxe

Desværre blev det ikke den regnfest som skyerne antydede i går. Måske var de simpelthen tømt for vand da de nåede Hals.

Vi fik regn, men slet ikke i en mængde, som gør nogen væsentlig forskel for haven eller mængden af vand i min regnvandstønde.

Skal jeg finde det positive er det temperaturfaldet som indfandt sig da fronten havde passeret. Det føles godt at kunne ånde den køligere luft og det højnede kvaliteten af min nattesøvn.

Mandagsfridagen skulle have været afløst af en dag på kontoret, men et behov for et dyrlægebesøg holdt mig på hjemmekontoret.

Jeg havde få for dage siden skrevet i et et brev, at vi længe havde været forskånet for besøg hos dyrlægen… jeg burde være klogere… den slags skal man ikke jinxe.

Bob har opført sig underligt et par dage. Gået tre skridt, sat sig på rumpen, og forsøgt at slikke bagi/på poterne/klø sig i ørene – det har været lidt usikkert.

Jeg har tjekket trædepuder, pillet ham i tæerne og i ørene, kigget ham bag i uden at finde nogen som helst tegn på, at noget skulle være galt.

Lige indtil i aftes hvor jeg også fik tjekket oppe under den lille halestump. Rød, hævet og væskende var der under halen. For pokker jeg kan godt forstå, at det har været ubehageligt. Jeg rensede så godt jeg kunne, smurte med Isaderm og gav ham lidt smertestillende. Til morgen var det allerede bedre.

Dyrlæge Mogens kunne konstatere et par meget fyldte analkirtler, som sagtens kan være roden til sådan en hudinfektion. De er nu tømt og renset, Bob får lidt penicillin og så skal jeg fortsætte med at rense og smøre med Isaderm.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *