God påske

Jeg trængte til en pause fra hverdagen og jeg har i den grad nydt de sidste mange fridage.

Fredag holdt vi påskefrokost i familien. Vi fik den dejligste mad – lam, flødekartofler og salat. Jeg havde lavet desserten som var en hindbærmoussekage med chokoladebund. Den faldt i god jord og der var kun et enkelt stykke tilbage som jeg nappede med hjem til aftenskaffen.

Lørdag var jeg havehjælper længere henne af vejen hos de unge mennesker. Vi fik klippet sommerfuglebuskene ned, fjernet det visne og luget lidt skvalderkål.

Min egen gård bliver der ikke gjort meget ved i det her forår udover almindelig vedligehold. Jeg ved ikke, hvor jeg havner, om der er have eller altan, så nyindkøb af planter bliver på et absolut minimum.

Lørdag tog jeg min solbærbusk med hen til Poden så kan den gro der og forhåbentlig give masser af solbær. Jeg forestiller mig at gården bliver ryddet helt for planter inden jeg flytter. Det skal bare rives ned og så kan andre lige så godt få glæde af den smule jeg har derude.

Den her seje type med solbrillerne hjalp også til.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *