Stille weekend

Det har været en lidt begivenhedsløs weekend. Et besøg af Nanna og Solveig søndag eftermiddag var hvad den kunne svinge sig op til. Et besøg af de to er altid velkommet – og så har jeg vel bare trængt til at lade op til den nye uge, der truer.

Søndagen startede i hundeskoven. Irma trængte til at bliver kruttet af og det blev hun.

I modsætning til Bob har hun et stort behov for at få lov at løbe igennem. Vi gør det så tit som muligt og med langt mere dagslys er der også en mulighed for at hun kan få muligheden på hverdage.

Strikkepindene står heller ikke stille.

Lørdag røg en lille sommerbluse til Solveig af pindene og den er blevet erstattet af starten på en Sorgenfri jakke – også til Solveig – i noget blommerosa garn jeg havde liggende til et projekt, hvis indhold fortaber sig i glemslen. Nu bliver det brugt.

2 Comments

 • Karin Abildhauge

  Dejlig stille og rolig weekend. Det fortjener vi alle – Der er behov for opladning.

  Min datter og svigersøn har også 2 hunde af samme race som du, en herre og en dame, Anton og Molly. Det er damen der er den livlige og herren den sløve. Mon det er racen der gør det?

  Altid dejligt at have noget håndarbejde i gang.

  • Mette

   Jeg ved ikke om det er køn eller alder. Bob blev meget voksen da jeg fik Irma, måske er det et instinkt, at skulle vise vejen for børnene 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *