Skal det lykkes

Til min store ærgrelse havde jeg ikke set, at der søndag aften skulle være stor mulighed for at se nordlys. Vores lokale facebookside er spækket med flotte flotte billeder og jeg havde givet min højre arm for at have stå på den strand og nydt synet.

Mandag aften fra ved 22 tiden skulle muligheden være der igen og jeg havde lavet en aftale med Nanna om en ‘nattur’ til stranden.

Ville det lykkedes kan ‘nordlys’ krydses på bucket listen 🙂


Det lykkedes og det blev et stort kryds.

Allerede på vejen mod stranden kunne vi fornemme den lysende grønne himmel og da vi kom ud til stranden og væk fra byens lys åbenbarede det fineste nordlys sig.

Billederne er taget med min mobil – ikke den bedste kvalitet, men jeg orkede ikke bruge tid på kamera, stativ og hvad har vi.

2 Comments

    • Mette

      Det var vildt fascinerende at se lyset bølge henover himlen. Det var meget forskelligt i styrke og allermest synligt igennem kameraet, så for engangs skyld var der et formål med alle mobiltelefonerne 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *