Familien bliver ved med at overraske

Det startede med en henvendelse til Nanna via MyHerritage… om hun var i familie med Birthe Beck Jensen?

Nanna gør ikke så meget i familierelationerne, så jeg overtog hurtigt kommunikationen med kvinden, der skrev.

Hun kunne fortælle, at Birthe Beck Jensen var hendes faster og at hendes far hed Knud Gert Jensen.

Min mor (Birthe) havde kun én ‘bror’, som hed Knud Valdemar Bech Jensen, så ham kunne det ikke være.

Det tog kun et par skriverier frem og tilbage at få opklaret, at min biologiske mormor Ingeborg Katrine Bech Jensen ikke kun havde fået min mor uden for ægteskab, men også 4 år efter – den 11. juli 1936 – havde født en dreng, som blev bortadopteret straks efter fødslen.

Kvinden, der henvendte sig er datter af denne Knud og derfor min kusine.

Knud var ikke så heldig som min mor, der blev hentet af sin mormor på det børnehjem hvor hun blev anbragt og derefter kunne vokse op som den yngste i en stor børneflok bestående af mostre og morbrødre.

Kvinden er meget interesseret i at vide mere om sin fars familie, så jeg har sendt hende noget af det materiale min far og jeg har stykket sammen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *