Onsdags opstød

Til morgen tikkede der et tilbud om en bolig ind i min indbakke.

I samme område som vi kom fra i Vodskov. Jeg stod som nr. 4, så jeg er ret optimistisk i forhold til at få noget at bo i, når jeg en dag bliver sagt op her.

Og det gør jeg!

Selvom Rema 1000 har købt Aldi, som ligger på den anden side af gaden fortsætter de planen om at bygge på modsatte hjørne fremgår det af en artikel i Nordjyske – altså her hvor jeg bor.

Under arbejdet med planerne har Rema 1000 overtaget Aldi-kæden, og da sidstnævntes afdeling i Hals ligger lige på den anden side af gaden, har der været spekuleret i, om Rema 1000 ikke ville rykke herind i stedet for, når Aldi trækker stikket.

– Jeg har haft en opmærksom på, at Rema har købt Aldi, og om Rema så ville udnytte den Aldi, der ligger i Hals og etablere sig der, men vi har spurgt dem, og der er ingen ændringer. De fortsætter med det her som planlagt, siger Jan Nymark Thaysen.

Nordjyske

I maj 21 fik vi en orienterende folder fra Aalborg Kommune om planerne for en ny lokalplan for området. Siden har ingen har orienteret hverken mig eller de andre beboere i området. Vi ved kun det, som vi kan læse rundt omkring på nettet.

Det er stærkt kritisabelt – vi står til at miste vores bolig og alligevel holdes vi hen i uvidenhed. Når der er tale om nedrivning har man kun krav på 3 måneders opsigelse og ingen kompensation overhovedet.

Nå, men det tager jeg som det kommer. Som sagt er jeg optimistisk i forhold til at få noget andet at bo i. Jeg ville helst blive her i byen, men de boliger jeg er interesseret i er for dyre, har lange ventelister og enten må man ikke have hund eller også må man kun have én.

Det er fint for mig at vende retur til Vodskov. Det eneste jeg er ked af er, at Nanna og resten af min lille familie så ikke længere bor lige om hjørnet.

3 Comments

  • Line

    Ejj, du er nødt til at blive i Hals! Prøv da at skrive i Hals grupperne på fb og hør om der ikke er nogle udlejere som vil udleje noget til dig som passer til dig og hundene.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *